Blog

Spara pengar genom att vejpa

Har du märkt hur dyrt det har blivit att röka? Kanske är det dags att sluta med det och samtidigt få mer pengar över på kontot varje månad? Faktum är att du kan spara tusentals kronor på att sluta röka.

Det är dock inte lätt att sluta röka, men det finns metoder för att fasa ut rökningen. Du kan till exempel börja vejpa. På haypp.se kan du hitta det nya vapemärket Frunk bar som kan kallas för en smaksatt e-cigarett. Du hittar en hel del spännande smaker och det är betydligt billigare och mycket fräschare än att röka en vanlig cigarett.

Prova dig fram

Du kan långsamt dra ned på rökningen med målsättningen att spara pengar. Det finns också andra aspekter att ta hänsyn till, som exempelvis hälsan. Vejping är ett relativt nytt fenomen som har fått en hel del uppmärksamhet i sociala medier där det har marknadsförts av en hel del kända profiler och populära influencers. Oavsett hur du väljer att gå tillväga för att spara pengar är det en dubbel vinst för dig att bli rökfri. Det är definitivt en positiv investering i ditt framtida liv och ett kliv framåt för din ekonomi.

fusion