Blog

Fokusera på det viktiga – låt proffsen ta hand om resten

Det är många aktiviteter som är kopplade till självständighet och att flytta hemifrån. Det kan till exempel vara byte av proppsäkring, skriva cv, tapetsera väggar eller lägga nytt golv i ladan. Alla sådana grejer går att lösa enkelt genom att fråga om hjälp. Men för nyinflyttade kan det vara svårt att göra det. Låt aldrig ditt ego vara i vägen för framgång!

En annan sådan aktivitet är byte till sommar- eller vinterdäck. Det är säkert bra för alla att en gång i livet gå igenom processen att byta däck på bilen. Men efter det har du inget mer att bevisa. Du kan hålla det enkelt: Låt Holmgrens bil byta dina däck inför vintern och du har plötsligt mer tid över till din karriär, dina vänner och din familj. Genom att säga “låt Holmgrens bil byta dina däck” visar du att du har andra saker att tänka på. Och du får dessutom expertrådgivning kring mönsterdjup, hjulinställning och hur mycket luft dina däck har.

Gör det själv en gång – släpp det sen

Som sagt, är det en bra livslektion att byta däck på sin bil åtminstone en gång i livet. Det får dig att inse att du klarar det själv, men att det antagligen är proffs som bör utföra arbetet för dig och ditt företags utveckling, och alla andras säkerhet. Alla här förstår premissen att man ska göra allt själv. Men en god affärskvinna eller affärsman, inser snabbt att man inte vet allt.

Att boka in regelbundet däckbyte, kontroll och lagring av däck, ger dig som företagare (eller privatperson) enormt mycket mer tid över till det som verkligen spelar roll i ditt liv. För däckhotell och hjulinställning – med handen på hjärtat: Ger det inte dig och ditt företag mer utrymme att utveckla produkter och tjänster, och eventuellt att expandera till nya marknader?

fusion