Blog

Hemmafest

Att bara ha en fest hemma med öl och chips ställer inte lika mycket krav på dig som värd, men se även här till att ha en fräsch toalett och någorlunda städat hemma. Ingen vill sitta och trängas med smutsiga kalsonger och pizzakartonger i soffan.

Hemmafester kan vara förfester innan ni går ut på krogen eller helt enkelt bara en trevlig kväll med vännerna och en fotbollsmatch eller sällskapsspel. Oftast är koden för hemmafest kom som du är och ta med egen dricka. Värden kan ofta stå för groggvirket och tilltugget, men har ingen större skyldighet att se till att bjuda laget runt på alkoholhaltiga drycker.

Bra tilltugg på hemmafesten

Chips och dipp, popcorn och grönsaksstavar som gurka och morot med dipp brukar vara populärt. Se till att ha fixat detta innan folket kommer, så det bara är att ställa fram. Ha gärna minst två olika sorters tilltugg och var beredd på att någon av gästerna säkert är hungrig och vill ha en macka. Det är inte ovanligt. Snittar av rostebröd med skinka och skinkost är försvinnande gott så det kan också vara en idé att förbereda. Gör du detta upplevs du som en riktigt seriös värd för hemmafesten.

fusion