Blog

Allt du behöver till hemmakontoret

Efter pandemin var det många av oss som började arbeta hemifrån och insåg vad många fördelar det kom med. Såklart är det då viktigt med ett både praktiskt och fint kontor hemma som man trivs att arbeta i. Oavsett om det bara är en liten hörna i sovrummet eller om du har lyxen att avsätta ett helt rum till detta så vet vi vad du behöver!

Detaljer till skrivbordet

Det viktigaste, förutom skrivbordet självt, är förstås vad vi ska ha på det. Många tänker att med en liten laptop krävs inget större bord, men försök hitta ett med lite extra plats. På skrivbordet vill vi ha plats för ett pennställ, några praktiska och snygga brevkorgar, datorn förstås och eventuellt extra skärmar. Ett pennställ kanske känns omodernt men visst är det praktiskt att ibland krafsa ner saker på en post it-lapp. Samma sak gäller brevkorgar till exempel. Brevkorgar är perfekt för att hålla koll på viktiga papper som annars riskerar att försvinna.

Mys till det hemma

Din arbetsplats ska vara praktisk men samtidigt inspirerande och trevlig att vara i. Med doftljus, personliga bilder, värmande filtar och en liten låda med snacks eller goda drycker blir ditt kontor en miljö du vill stanna länge i. För ett hemmakontor rekommenderas alltid att avskärma från resten av hemmet så mycket som möjligt. Om det går så försök göra så att du slipper se arbetsytan när du inte arbetar och inte ser för mycket av hemmet medan du sitter och jobbar.

fusion